Devilsi legendile ei meeldi, mis klubis toimub

New Jersey Devils jäi sel nädalal ilma oma presidendist Lou Lamoriellost, kui alates 1987. aastast klubis töötanud ameeriklane siirdus Toronto Maple Leafsi peamänedžeriks. See pole aga ainus muutus, mis klubi suve jooksul tabanud ja see on meele mõruks teinud meeskonna endisel ründajal Bobby Holikul.

(foto: Bruce Bennett/Getty Images)
Holik mängis oma karjääri jooksul 18-st hooajast 11 New Jerseys, võites Devilsiga kaks Stanley karikat. Endine Tšehhi koondislane on pärast mängijakarjääri lõppu jäähokist taandunud, kuid saadab sellest hoolimata teravaid nooli Devilsi omanike suunas.

"Ma ei jälgi jäähokit, aga ma jälgin maailma ja kui vaadata maailmas, selles riigis, ringi, siis tundub, et kõik vana või traditsiooniline on halb," teatas NHL-is üle 1300 kohtumise teinud Holik sel nädalal.

Lisaks Lamoriello lahkumisele valmistab Holikule tuska Scott Stevensist loobumine. Endine meeskonna kaitsja jagas tänavu hooaja teises pooles koos Adam Oatesiga ajutise peatreeneri tooli. Stevens lootis uue lootsi John Hynesi abitreenerina jätkata, aga seda ametiposti talle siiski ei pakutud.

Holik on oma endise meeskonnakaaslase kohtlemise pärast vihane: "Ei ole vahet kuhu sa liigud, vanakooli mõtteviisi eest lüüakse sind risti. Kõik muudkui räägivad edasi liikumisest. Uued omanikud tulid klubi juurde plaaniga edasi liikuda ja nüüd on uus peamänedžer hakanud sidemeid lõikuma. Kas te teete nalja, kui Scott Stevensist loobute?"

Devilsiga kolm karikat võitnud Stevens on klubi ajaloo teenekaim kapten. Tema nr. 4 oli esimene, mille Devils külmutas. New Jerseys mängis ta alates 1991. aastast kuni 2004. aastani. Treenerina töötas ta klubi juures alates 2012. aastast.

Kommentaarid