Michael Del Zotto õnn on taas pöördunud

Aasta tagasi tundus, et kaitsemees Michael Del Zotto peab oma NHL-i karjääri lõppenuks lugema või vähemalt mingisuguse pausi tegema. Ja seda siis veel alles 24-aastasena. Kunagisel suurlootusel oli selja taga pettumust valmistanud hooaeg ja seda just sel aastal, mil tema leping läbi sai. Huvi tema teenete vastu oli leige, aga Philadelphia Flyers võttis kaitsja palkamise näol riski ja see tasus end ka ära.

(foto: Len Renkoles/Getty Images)
Flyers tegi Del Zottoga aastase lepingu, makstes talle vaid 1.3 miljonit dollarit. Kunagine New York Rangersi drafti avaringi valik vastas sellele 64-st mängust tulnud 32 punktiga. Kümne väravaga tegi ta oma kuueaastase karjääri tippmargi.

Edukas aasta on nüüd endisele Kanada MM-koondislasele toonud ka uue lepingu. Flyers tegi piiratud vabaagendi staatuses olnud kaitsjaga kaheaastase tehingu. Uuel hooajal on Del Zotto palgaks 3.75 miljonit ja ülejärgmisel hooajal neli miljonit dollarit.

Pärast aasta tagasi valitsenud segast seisu on mängumehe emotsioonid nüüd muidugi laes.


Pennsylvania osariigi pealinnas peaks paberite määrimine jätkuma Jakub Voracekiga. Lõppenud hooajal pikalt liiga punktitabelit juhtinud tšehhist on järgmisel suvel saamas piiranguteta vabaagent.

Kommentaarid