Flames andis Hamiltonile 6-aastase lepingu

Boston Bruinsist paraja skandaaliga lahkunud Dougie Hamilton võib taas rahulikult mängimisele keskenduda. Calgary Flames on temaga teinud 6-aastase lepingu, mille koguväärtuseks 34.5 miljonit dollarit. Keskmine palk 5.75 miljonit on vaid vaid veidi suurem sellest, mis Bruins lauale pandi.

(foto: Bruce Bennett/Getty Images)
Vahepeal on üks anonüümne endine meeskonnakaaslane käinud väidetavalt sobimatu iseloomuga Hamiltoni kaitsmas. Sama tegi ka Flamesi peamänedžer Brad Treliving: "Tean, et viimasel ajal on palju jama kirjutatud. Me teeme mängijate kohta põhjalikku uurimistööd ja mitte ainult selle kohta, mida nad jääl korda saadavad, vaid ka selle kohta, kuidas nad jäält eemal käituvad."

Hamilton, kellest sai paugupealt Flamesi enimteeniv mängumees, on tunnistanud, et soovib mineviku lihtsalt unustada ja keskenduda tulevikule. 22-aastase kaitsja sõnul polnud temal Bostonis mitte mingisuguseid probleeme: "Pidin vanema meeskonnaga liitudes lihtsalt oma koha leidma. Arvan, et seal oli mitmeid toredaid tüüpe ja sain endale palju sõpru. Ma nautisin oma aega seal."

Calgarys ootab Hamiltoni ees meeskond, mis oli lõppenud hooajal keskmise vanuse osas liiga viimase kümne seas. Andekas kaitsemees tunnistas, et soovib tulevikus liidrirolli enda kanda võtta.

Väärib märkimist, et Flames tahtis teda ära siduda tervelt kaheksaks aastaks. Hamilton ise soovis 5-aastast lepingut. Lõpplahenduseks on kena kompromiss ja ees ootavad põnevad Alberta provintsi lahingud, kus Hamilton & Co hakkavad jagelema Connor McDavidi poolt juhitava Edmonton Oilersiga.

Kommentaarid