Richards sattus pahandustesse tugevatoimelise valuvaigisti tõttu

Jätkub infokildude tilkumine seoses sellega, miks Los Angeles Kings Mike Richardsiga lepingu lõpetas. On selgunud, et Richards sattus Kanada piiri ületades ametivõimude huviorbiiti tugevatoimelise valuvaigisti oksükodooni tõttu.

(foto: Chris Szagola/Associated Press)
Oksükodoon on kange retseptiravim, mis sarnaneb morfiiniga. Tablette kasutatakse mõõduka ja tugeva valu puhul. Hokimängijate seas on selle kasutamine üsna levinud. Kuigi teinekord võivad sellega kaasneda ka kurvad tagajärjed. Näiteks tuntud löömamees Derek Boogard suri 2011. aastal just seetõttu, et ta tarvitas alkoholi koos oksükodooniga.

Richards võeti piiril pärast neljatunnilist ülevaatust vahi alla, aga vabastati hiljem ja seda vähemalt esialgu mitte mingisuguse süüdistusega.

Kui nüüd Richards ongi justkui midagi halba tegemata Kingsi poolt üle parda visatud, siis läheb muidugi asi huvitavaks. Klubi on endale paraja augu kaevanud, arvestades et oli tekkinud võimalus vahetustehinguga soovimatust mängumehest vabanemiseks.

Samas, kui Richardsil olid kõik vajalikud paberid olemas ja kogus normide piires, siis poleks teda kindlasti vahistatud. Jääme ootama uusi detaile.

Kommentaarid