Salapärane intsident nurjas Mike Richardsiga seotud vahetustehingud

Segane värk. See on parim lause, millega võtta kokku hiljutised Mike Richardsiga seotud sündmused. Los Angeles Kings katkestas temaga lepingu, tuues põhjuseks selle rikkumise. Nüüd on selgunud, et ta oli seotud paar nädalat tagasi Kanada piiri peal toimunud intsidendiga.

(foto: Harry How/Getty Images)
Juhtum leidis aset 17. juunil ja ametivõimud on seda uurimas. Täpsemad detailid selguvad arvatavasti mõne aja pärast. Selge on see, et antud intsident nurjas Los Angeles Kingsi vahetusetehingute plaanid.

Juba talvel sooviti Richardsist vabaneda, aga tema suurt lepingut polnud mitte keegi nõus vastu võtma. Tänavuse drafti ajaks oli seis muutunud. Edmonton Oilers ja Calgary Flames olid Richardsi kohta maad uurimas.

Kõnelused olid käima pandud, aga need kestsid vaid selle hetkeni, mil umbes tund pärast drafti algust Kingsi peamänedžeri Dean Lombardit salapärasest Richardsiga seotud intsidendist teavitati.

"Ta tuli minu juurde ja kutsus mu kõrvale ning mainis, et tuleb avalikuks juhtum, millest ta varem polnud teadlik," ütles olukorra kohta Oilersi peamänedžer Peter Chiarelli.

Mida see "juhtum" endast täpsemalt kujutab ei tea veel keegi. NHL-i Mängijate Ühendus on teatanud, et ka nemad on asunud asja uurima ning võtavad Richardsi esimesel võimalusel jutule.

Pärast lepingu lõpetamist on mängijal ja tema esindajatel 60 päeva aega otsuse apelleerimiseks.

Kommentaarid