Senators tegi Cameroniga kaheaastase lepingupikenduse

Ottawa Senatorsi muinasjutulisel teekonnal liiga keldrikorruselt playoffidesse oli mitmeid kangelasi, aga neist kõige tähtsamaks tegelaseks võib siiski pidada peatreenerit Dave Cameroni. 56-aastane Cameron on nüüd oma hea töö eest teeninud kaheaastase lepingupikenduse.

(foto: Andre Ringuette/Getty Images)
Varasemalt mitu aastat klubi juures abitreenerina ametis olnud Cameron võttis meeskonna tüüri üle detsembri alguses. Tema juhendamisel võitis meeskond 45-st kohtumisest 32 ja lõpetas põhiturniiri fantastilise hooga, kui viimasest 31-st matšist tuli 23 võitu. See aitas Senatorsil kustutada 14-punktilise vahe ning tänu sellele jõuti pärast aastast pausi uuesti playoffidesse.

Cameroni käe all tegid mitmed meeskonna mängijaid silmapaistva esiletõusu. Näiteks 2010. aasta drafti 6. ringi valik Mark Stone mängis end eikusagilt üheks hooaja parima uustulnuka kandidaadiks.

Nüüd, kus peatreeneri tulevik on kindlustatud, saab peamänedžer Bryan Murray keskenduda meeskonna väravasuul valitseva segaduse lahendamisele. Võimalik, et see seis õnnestub samuti peagi ära klaarida.

Väidetavalt on San Jose Sharks ja St. Louis Blues tõsiselt Craig Andersoni ümber ringlemas.

Kommentaarid