Talbot lipsas Panthersi käte vahelt minema

New York Rangers parseldas varuväravavahi Cam Talboti nädalavahetusel lõpuks maha. Tema uueks koduklubiks sai Edmonton Oilers. Vägagi vabalt võinuks Talbot aga maanduda hoopis mujal. Väidetavalt jäi Florida Panthers temast ülinapilt ilma

(foto: hngn.com)
Talboti võimalik Panthersisse siirdumine oleks New Yorgis kokku viinud vennad Hayesid. Koos Jimmy Hayesiga prooviti Suurde Õuna saata kahte drafti valikut. Lõpuks aga ei saanud sellest asja.

"Me olime üks finalistidest - tehingu saatus selgus viimasel hetkel," tunnistas Panthersi peamänedžer Dale Tallon. "Huvilisi oli mitmed, aga lõpuks jäid sõelale meie ja Edmonton. Arvatavasti töötas meie kahjuks see, et nad soovisid ta saata läänekonverentsi meeskonda."

Ka Talbotile endale istub Oilersisse siirdumine kindlasti paremini. Seal peaks temast saama meeskonna esinumber. Panthersis oleks ta aega jaganud Roberto Luongoga ning tõenäoliselt jäänud lõpuks tema varju.

Mõnes mõttes on muidugi imelik, et Tallon Talboti jahi avalikuks tegi. Senine Luongo varumees Al Montoya on endiselt palgalehel ja nüüd tuleb ehk veidi suhteid siluda.

Kommentaarid