Beebipilt pani Torontos kuulujuttude veskid jahvatama

Torontos pole hokifännide elu kunagi igav. Juba mitmel korral on olnud võimalus seda kirjutada ning aina uued juhtumid tulevad selle tõestuseks peale. Viimane neist sai alguse ühest süütust Instagrami postitatud beebipiltist, mis viis selleni, et Jonathan Bernier tulevik klubis on kahtluse all.

(foto. Tom Szczerbowski/USA TODAY Sports)
Leafsi esiväravavahi kihlatu Martine Forget pani üles pildi paari pojast Tylerist, kes ei kandnud klubi embleemiga riietust. Üks terane jälgija pani seda kohe tähele ning kuulujuttude veskid võisid jahvatama hakata.


Varasemalt oli eelmise aasta augustis sündinud poiss piltide peal alati ilusti Leafsi rüüs olnud ja ema vastus - "see on nii teatud põhjusel, mida kellelegi hetkel öelda ei tohi" - lisab kõvasti õli tulle.

2013. aasta suvel Los Angeles Kingsist hangitud talendikas puurivaht - kes siiski polnud piisavalt hea, et Jonathan Quicki pingile lükata - tegi lõppenud hooajal profikarjääri halvima aasta. Keskmiselt 2.87 sisse lastud väravat ja tõrjete efektiivsus 91.2% on selgelt kõige nõrgemad näitajad hooaegade juures, kus ta on teinud vähemalt 20 mängu. Tema karjääri keskmised numbrid on 2.63 ja 91.6%.

Kas Mike Babcock soovib oma meeskonna esinumbriks kedagi teist? Bernier on sel suvel piiratud vabaagendi staatuses.

Kommentaarid