Ka meistrid olid vigased

Vahetult pärast finaalseeria lõppu selgus, et Tampa Bay Lightningul mängisid võtmemehed Ben Bishop ja Tyler Johnson hooaja otsustavaid mänge vigastustega, kuid pärast hooaja käigus üle 100 mängu tegemist polnud päris terved ka mõned Chicago Blackhawksi mängijad.

(foto: Bruce Bennett/Getty Images)
Kaitsja Johnny Oduya, kes tegi arvatavasti oma viimased mängud Blackhawksi särgis, tähistab karikavõitu katkise küünarnukiga. Tal jäi finaalseeria 3. kohtumine lõpetamata.

"Mul polnud ühes triitsepsis üldse jõudu, kuid peale selle tundsin end viimastes mängudes üsna hästi," tunnistas rootslane, kes rebestas ära küünarliigese.

Kris Versteeg, kes tegi 5. kohtumises võiduväravale eelnenud läbimurde, tunnistas et teda vaevas kogu playoffide aja parema jala põlv, mida varasemalt on juba korra opereeritud.

"Arvatavasti peame mu põlve ära puhastama ja veel paari kohta putitama," ütles ründaja, kes andis olulise panuse Blackhawksi 2010. aasta karikavõitu, kuid käis pärast seda veidi ringi rändamas.

Kehva tervislikku seisundit on tunnistanud ka Marcus Krüger. Teda võivad oodata ees isegi mitu operatsiooni.

Lisaks väärib meenutamist, et Bryan Bickell tuli finaalile vastu mõistatuslike peavaludega. Nendest tingituna sai ta osaleda vaid ühes kohtumises.

Kommentaarid