Zach Parise jääb hooaja alguses riiulile

Viimati hooajal 2012/13 kõik põhiturniiri matšid kaasa teinud Zach Parise ei jõua selleni ka uuel aastal. Minnesota Wildi ründajat on kohe hooaja alguses ootamas paarimänguline vigastuspaus. 33-aastast jänkit on juba pikemat aega seljaprobleemid kiusanud.

(foto: usatoday.com)
Eelmisel suvel räägiti isegi võimalusest, et seljatrauma ohustab ameeriklase karjääri, kuid väljakule ta ikkagi tuli ja tegi erinevate probleemidega võideldes kaasa 69 mängu. Neis läks kirja 48 punkti, mis täishooaegade arvestuses pärast tema esimest karjääri halvim aasta.

Ryan Suteriga klubi enimteeniva mängija au jagavat Parise'it loodeti uueks hooajaks täielikult terveks ravida, aga see ei õnnestunud. Probleemiks uuesti selg. "Parise'il on raskusi saamaks 100%-liselt terveks, seega hoiame teda veidi tagasi. Kui kõik läheb hästi, siis taasühineb ta meeskonnaga järgmisel esmaspäeval;" kommenteerib olukorda peamänedžer Chuck Fletcher.

Enne järgmist esmaspäeva jõuab Wild ära teha kaks mängu. Kolmas kohtumine on alles 12. oktoobril, mis tähendab, et Parise'il on jäänud poolteist nädalat traumast kosumiseks.

Kommentaarid