Oilers alustab olulist perioodi Draisaitlita

Edmonton Oilers lõpetas eelmise nädala Leon Draisaitlita mängides ning edasi tuleb ka temata hakkama saada. Sakslane on pandud vigastatud mängijate nimekirja, mis välistab kiire naasmise. Meeskonda ootab ilma ühe oma põhiründajata ees väga oluline periood.

(foto: coppernblue.com)
Oilersi jaoks algas hooaeg imeliselt, Connor McDavidi kübaratriki ja 3-0 võiduga Calgary Flamesi vastu, aga sellele on järgnenud vaid kaotused. Kolm matši on kaotatud koguskooriga 5-14.

Draisaitl tegi esimeses kahes kaotusmängus kaasa, ent puudus viimasest matšist, kus Ottawa Senators Rogers Place'is võõrustajatest 6-1 üle käis. 21-aastast ründetuusa olevat vaevanud silmavigastus ning peatreeneri Todd McLellani sõnul on tal ka peapõrutuse sümptomid. Seda pärast Winnipeg Jetsi vastu peetud mängus saadud jõuvõtet.


Draisaitl jõudis enne vigastust kolme mänguga koguda kolm punkti (1+2).

Oilersit ootab täna kodumäng Carolina Hurricanesi vastu, mis veel väga hirmutav pole, aga edasi on tulemas paras kummituba. Kolm järjestikust võõrsilmängu, kaasa arvatud Chicagos ja Pittsburghis. Seejärel ollakse kuni 5. novembrini kodus, aga vastasteks on Dallas Stars, Washington Capitals ja veelkord pingviinid. Lisaks New Jersey Devils ja Detroit Red Wings, kes mõlemad aastat hoogsalt alustanud.

Kommentaarid