Karlsson on hooaja debüüdiks valmis

Ottawa Senators tuli eelmisel nädalal klubi ajaloo jooksul esimest korda Lääne-Kanada ringreisilt tagasi kaotusteta ja uus nädal on samuti algamas suurepäraselt. Meeskonna kapten Erik Karlsson, kes seni vigastust ravinud, on oma hooaja debüüdiks valmis.

(foto: si.com)
Rootslane puudus meeskonna esimest viiest mängust, kuna taastus suvisest jalaoperatsioonist. Nüüd on aga mullu 71 punktiga (17+54) lõpetanud kaitsemees mänguvalmis.

"Ta on 100% valmis," ütles Senatorsi peatreener Guy Boucher esmaspäeval, lisades et Karlsson tuleb tänases matšis Vancouver Canucksi vastu kindlasti jääle.


Senators on seni koos Los Angeles Kingsiga ainsad, kes suutnud vältida normaalajakaotust. Karlssoni tulek annab satsile veelgi vunki juurde.

"Minu arvates on ta maailma parim mängija," lisas Boucher. "Tema tulek mõjutab kõike - rünnakule liikumist, kaitsest üleminekut, mängu oma tsoonis, ülekaalus, kaitses. Lisaks on ta liider."

Huvitaval kombel on Canucks olnud Karlssoni jaoks karjääri jooksul üks ebameeldivamatest vastastest. 14 mänguga on kirjas vaid neli punkti (3+1) ja -16.

Kommentaarid