Golden Knights klohmis Avalanche'i 7-0

Aastat kenasti alustanud Colorado Avalanche'ile võivad asjad tunduda praegu juba sama tumedad, kui eelmisel hooajal. Viimasest viiest mängust on kaotatud neli ja neist viimane oli eriti kole. Vegas Golden Knights klohmis Jared Bednari meeskonda 7-0.

(foto: Twitter @PR_NHL)
Rüütlid said kõik väravad erinevatelt mängijatelt ning punktideta pidid lahkuma vaid seitse meest. Käsi oli isegi täpne äsja vigastuspausilt tulnud Erik Haulal. Skoorimist alustas teise perioodi keskel David Perron. Täpsed olid ka Oscar Lindberg, Cody Eakin, James Neal, Jonathan Marchessault ja William Carrier.


Kodumeeskonna puuri valvanud Oscar Dansk, kellest põhimõtteliselt mitte keegi veel eelmisel nädalal mitte midagi ei teadnud, teenis 32 tõrjega karjääri esimese nullimängu.


"See annab sulle hingamisruumi, kuna hoki on sedavõrd tasavägine mäng," rõõmustas ka rootslane rünnaku plahvatuse üle. "Üritasin lihtsalt mitte liialt muretseda. Katsusin keskenduda enda tööle ja järgmise tõrje tegemisele."

Viis mängu järjest võitnud Golden Knightsil on juba kirjas uustulnukate hulgas rekordiline võiduseeria. New York Rangers hooajal 1926/27 ja Edmonton Oilers hooajal 1979/80 on samaga hakkama saanud.


Tegu oli Gerard Gallanti meeskonna jaoks viimase matšiga seitsmest kohtumisest koosnenud kodumängude seeria jooksul. Ees ootavad seitse järjest võõrsil ja kokku ollakse järgmise 20 kohtumise jooksul kodust eemal tervelt 14 korda.

Teised kohtumised

Columbus Blue Jackets 2 - 1 (LA) Winnipeg Jets (tipphetked)

Jakid tegid külalistele ninanipsu, kui pärast pikalt kaotusseisus passimist Cam Atkinson viimase keskel viigistas ning Josh Anderson lisaminutitelt võidu tõi. Sergei Bobrovski lasi kaheksanda stardi jooksul viiendat korda ühe või vähem.

New Jersey Devils 5 - 4 (KV) Ottawa Senators (tipphetked)

Viimati eelmisel reedel mänginud Devils ei saanud end alguses käima, aga lõpuks õnnestus 0-2 kaotusseisust võidutseda. Viimase viie kohtumise peale saadud neljas võit tuli ära isegi vigastust ravivate Cory Schneideri ja Kyle Palmierita.

Carolina Hurricanes 1 - 2 St. Louis Blues (tipphetked)

Eelmises kohtumises kuus tükki kirjas saanud Hurricanes ei suutnud Bluesi varumeest Carter Huttonit rohkem kui korra üle mängida. 31-aastane väravavaht on hooajale teinud vägeva alguse. Kolmest stardist on kirjas kolm võitu, endale lastud keskmine 1.67 ja tõrjed 95%.

Chicago Blackhawks 1 - 2 Nashville Predators (tipphetked)

Kaks nädalat tagasi Chicagos kaotamas käinud Predators parandas vead. Avakolmandikul elati üle tõeline turmtuli, kui pealevisked olid kodumeeskonnale 21-7. Lasti aga vaid üks ja sellega oli hullem möödas. Mängu kokkuvõttes jäid numbriteks 44-30.

Calgary Flames 1 - 2 Dallas Stars (tipphetked)

Stars suutis kaotusseisust võita ja isegi nii, et Kari Lehtonen oli väravas. Soomlane oli oma tänavuste varasemate esitustega lasknud keskmiselt neli väravat mängus. Flames on oma viimasest viiest kobistanud välja vaid ühe karistusvisetega saadud võidu. Stars vastas kindla esitusega kahele järjestikusele kaotusele.

Kommentaarid