Canucks andis Red Wingsile neljanda järjestikuse kaotuse

Hooaega viiest mängust nelja võitmisega alustanud Detroit Red Wings lagunes möödunud nädalal täielikult. Vastu tuli võtta neli järjestikust kaotust, neist kolm kodupubliku ees. Pühapäeval häviti Vancouver Canucksi vastu 1-4.

(foto: spokesman.com)
Canucks, kes võitis eelmisel nädalal oma neljast kohtumisest kolm, domineeris mängu, olles pealevisetega üle 37-21 ning asjad otsustati teisel perioodil, mil ülekaal oli isegi 18-6.

"See oli kohutav esitus. Minu hinnangul väga piinlik ja isegi mitte ligilähedal võitlushimule, mis sul olema peaks," ütles Red Wingsi boss Jeff Blashill pärast mängu. "Meil peaks enda pärast piinlik olema."

Red Wings suutis avakolmandiku lõpus Anthony Mantha väravaga Sven Bärtschi tabamusele vastata, aga edasi ei õnnestunud enam midagi. Esimese 20 minutiga tulid ka ligi pooled (9) kogu mängu pealevisetest.

Teisel kolmandikul sai Bärtschi oma teise, Derek Dorsett tegi viimase kolme mängu peale neljanda tabamuse ning vendade Sedinide kõrvale mängima sattunud Jake Virtanen avas oma hooaja saldo.

20 tõrjet teinud Jacob Markström sai kirja oma teise järjestikuse võidu. Kodumeeskonna puuris tegi Jimmy Howard 33 tõrjet.


Canucks on hetkel ühe hooaja pikima välisturnee peal. Viiest mängust koosnev ringreis lõpetatakse teisipäeval Minnestoas

Kommentaarid