Rangers leidis võiduraja uuesti üles

Laupäeva õhtule viiemängulise kaotusteseeriaga vastu läinud New York Rangers suutis üle hulga aja uuesti võita. Alain Vigneault meeskond oli 4-2 parem Nashville Predatorsist. Veidral kombel piisas nelja värava saamiseks vaid 15-st pealeviskest.

(foto: readingeagle.com)
Kaks kohtumist järjest pärast normaalaega kaotanud Rangers alustas hästi, saades avakolmandikuga kirja üheksa üritust ja kaks väravat, aga edasi ei tulnud enam väga midagi. Kuid polnud vaja ka, kuna Pekka Rinnele puhkust andnud Predators oli enamuse mängust selgelt tagaajaja rollis.

Jesper Fast, Chris Kreider ja Jimmy Vesey said kõik kirja hooaja esimesed tabamused. Võiduväravaks osutus Kevin Hayesi aasta teine. Külaliste poolelt olid täpsed Mattias Ekholm ja Filip Forsberg.

23 tõrjega lõpetanud Henrik Lundqvist teenis karjääri 407. põhihooaja võidu, mis paneb ta läbi aegade edetabelis Glenn Halliga jagama 9. kohta.

"Meil oli paar mängu, mil olime võidule lähedal. See oli lihtsalt aja küsimus, mil lõpuks ühe kirja saame," märkis rootslane pärast mängu. "Lõpuks saime kaks punkti kätte. Nüüd hingame sügavalt sisse ja lähme esmaspäeval järgmise kahe järele."

Rangers alustab uut nädalat koduse matšiga San Jose Sharksi vastu. Neljast võõrsilmängust kolm kaotanud Predators on uuesti jääl teisipäeval, võõrustades Calgary Flamesi.


Teises varajases kohtumises oli Philadelphia Flyers 2-1 üle Edmonton Oilersist. Oilers sai viimase kuue mängu peale viienda kaotuse, kui lõpuminutitel üks vahetus nässu läks. Võimalustevaese, vaid 48 pealeviskega kohtumise, lahendas 2:15 enne lõppu Wayne Simmonds.


Simmonds on Flyersi tänavuse viie võidu juures neli korda otsustava tabamuse kirja saanud. Sellega kordab ta juba oma kogu eelmise hooaja saaki.

Kommentaarid