Golden Knightsi peamänedžer jagas Šipatšjovi osas selgitusi

NHL-i uustulnuk Vegas Golden Knights on hooaja alguses üllatanud mõlema senise kohtumise võitmisega ning samuti ühe oma parima mängija Vadim Šipatšjovi AHL-i paigutamisega. Klubi peamänedžer George McPhee on nüüd sellega seoses selgitusi jaganud.

(foto: dobberhockey.com)
McPhee avas suu pärast seda, kui hakkasid liikuma jutud nagu 30-aastane venelane oleks oma staatuse peale väga vihane ning otsimas muu hulgas võimalusi KHL-i naasmiseks.


"Me oleme liiga laienemisega tekkinud klubi, mis peab pikalt ette vaatama," selgitas McPhee olukorda. "Kolm madalamasse liigasse saadetud kutti on kõik välja teeninud koha meeskonnas ja toome nad siia õigel ajal või nii kiiresti kui saame. Selle olukorra tuumaks on soov saada mingisugune vastukaup, kui me mõnest mängijast loobume, sest peame end drafti kaudu meistritiitlini viima."

Koos Šipatšjoviga on hooaja alguses AHL-i jäänud virelema Shea Theodore, keda võib hinnata meeskonna parimaks kaitsemängijaks ja kõrgelt hinnatud noor ründaja Alex Tuch. NHL-is on meeskonnal hetkel üheksa kaitsjat ja kellestki ei soovita niisama waive'imisega loobuda, kuna sel juhul on oht, et mõni konkurent krabab mängija tasuta endale.

"Mulle meeldib, et oleme hetkel väga konkurentsivõimeline klubi, aga soovime ehitada meistritiitli kaliibriga meeskonna. Teeme seda nii hästi, kui oskame ning hetkel oleme seda ka tegemas," lisas McPhee.

McPhee sõnul on ka Šipatšjovile olukorda selgitatud ning erinevalt Theodore'ist ja Tuchist pole tema pidanud AHL-is mängima. Esimesel on kahe mänguga kirjas koguni viis punkti (2+3) ja teisel neli silma (3+1).

"Oleme teisi laienemisega tekkinud klubisid põhjalikult uurinud ja olen eelmise klubi juures läbi elanud ümberehitamise. Kavatseme iga päev tööd teha selleks, et see klubi paremaks saaks ning ühel päeval - ma ei tea, kas see on aasta, kolme või viie aasta pärast - ärkame üles ja sellest on saanud hea hokiklubi," lõpetas endine Washington Capitalsi boss.

Golden Knights teeb meie aja järgi kolmapäeva varahommikul oma ajaloo esimese kodumängu.

Kommentaarid