Eichelil on kaotamisest kõrini

Buffalo Sabres pidi tänavuse NHL-i hooaja käigus olema üks suurimatest tõusjatest. Jack Eichel on täie tervise juures ning meeskonda tüürimas Phil Housley, kelle jaoks eelmine hooaeg lõppes karikafinaalis pingi taga seismisega. Kuid mida pole on võidud ja see on Eicheli pahaseks ajanud.

(foto: bleacherreport.com)
Sabres on kõik oma neli mängu kaotanud ning kirjas on vaid üks punkt. Ise on tehtud 9 väravat ja endale lastud mängust panna 17.

"Me peame lihtsalt leidma viisi, kuidas olla kaotamisest tüdinud," märkis Eichel pärast eelmises kohtumises 2-3 alla jäämist San Jose Sharksile. "Ma tean, et mul on küll kaotamisest kõrini. Neid kutte on palju, kes sellest tüdinud. On suur vahe sellel, kas mängid tugevalt või mängid tugevalt ja targalt. Kõik peavad mänguplaani paremini täitma, kaasa arvatud mina."

Eichel sidus end vahetult enne hooaega klubiga pikemaks ajaks ära ja ei soovi kindlasti oma parimaid aastaid liigatabeli vales otsas kulgemisega veeta. Isiklikult on ta teinud hea alguse, kogudes viis punkti (1+4).


"Peame kõik suutma lõõgastuda," lisas Eichel. "Meil on satsis mitmeid häid mängijaid. Küll tulemused hakkavad tulema. See on frustreeriv, et neid praegu ei tule. Soovime tulemusi näha. Näeme palju vaeva, kuid vahest pole see piisav."

Eichel & Co jätkab võiduotsinguid täna Los Angeleses, kust meeskond pole kuus aastat kahe punktiga ära tulnud.

Kommentaarid