Bruins loobus raske südamega Malcolm Subbanist

Tänaseks pidid kõik meeskonnad oma koosseisu hõrendama 23 mängija peale ning sellega seoses toimus Bostonis huvitav käik. Bruins waive'is Malcolm Subbani, lootes et keegi konkurentidest teda üles ei korja. Läks aga teisiti. P.K. Subbani noorem vend on nüüd Vegas Golden Knightsi mees.

(foto: si.com)
Väravavahina tegutsev Subban on seni NHL-is jätnud nõrga mulje, käies väljakul kahes kohtumises ja tõrjudes nendes vaid 72.7%-ga, ent teda on peetud suureks talendiks. Bruins valis ta 2012. aasta drafti avaringis. Nähes sellist meest tasuta ära jalutamas on mõistagi valus.

"Hoidsin pöialt, et seda ei juhtu, aga see kuulub selle äri juurde," kommenteerib Bruinsi peamänedžer Don Sweeney. "Soovime Malcolmile uue võimaluse juures edu, kuid tegu on meie jaoks suure kaotusega."


Bruins eelistas Tuukka Raski varumehena Anton Hudobinit, kellel õnnestus pärast kehvapoolset hooaega tänavustes kontrollkohtumistes särada. Näitajateks jäid 1.51 ja 94.8%.

P.K.-st viis aastat nooremast Malcolmist saab Marc-Andre Fleury ja Calvin Pickerdi järel kolmas väravavaht. Hooaeg algab AHL-is.

Oma võimalust on ootamas veel kolmas Subban. Vancouver Canucks tegi Jordan Subbanist 2013. aasta draftis oma 4. ringi valiku. Tal on AHL-is 132 kohtumisega kirjas igati viisakad 72 punkti (27+45). Usutavasi pole 22-aastasena NHL-i debüüt enam kaugel.

Kommentaarid