Scottie Upshall saab St. Louisis veel ühe võimaluse

Uue NHL-i hooaja alguseni on jäänud vaid kolm päeva. St. Louis Blues alustab oma teekonda karmimast karmima vastasseisuga, kui külla tuleb minna valitsevale meistrile Pittsburgh Penguinsile. Olukorra teeb veelgi raskemaks mitmete vigastustega hõrenenud koosseis. Seda silmas pidades on Scottie Upshall uuesti klubisse tagasi toodud.

(foto: zimbio.com)
33-aastane ründaja mängis viimased kaks hooaega St. Louisis, aga suvel talle lepingupikendust ei pakutud. Kogenud vasakäär käis lepingut püüdmas Vancouver Canucksi laagris, kuid see ei õnnestunud. Aga lõpp hea, kõik hea.

Upshall oli eelmisel hooajal üks Bluesi kümnest vähemalt kümne väravani jõudnud mängijast. 73 kohtumisega läks tabamuste kõrvale kaheksa söötu. Aasta varem jõudis ta 70 matšiga 14 silmani (6+8).

Endisel Nashville Predatorsi drafti avaringi valikul on liigas selja taga 14 hooaega ja 696 põhihooaja matši. Tema edukaim hooaeg oli mõned aastad tagasi Florida Panthersi särgis, kui 76 kohtumisega tuli 15 väravat ja 37 punkti. Kogu karjääri peale on tal kirjas 266 punkti (131+135).

Kanadalane sai Bluesilt aastase lepingu, mille väärtuseks 800 000 dollarit.

Vahetult enne hooaja algust on oma edurivi täiendanud ka New Jersey Devils. Koos Upshalliga Floridas mänginud Jimmy Hayes, kes mullu Bostonis väga nutuse viie silmaga ( 2+3) hooaja tegi, mängis endale laagriga välja aastase tehingu, mille väärtuseks 700 000 dollarit.

Kommentaarid