Jagr teatas, et hooaeg Flamesis jääb suure tõenäosusega tema viimaseks

Eile Calgary Flamesiga käed löönud ja sellega kõiki hokisõpru rõõmsustanud Jaromir Jagr on nüüd välja tulnud hoopis kurvema sõnumiga. Vanameister teatas, et hooaeg Flamesis jääb suure tõenäosusega NHL-is tema viimaseks.

(foto: historylocker.com)
Jagril on nähtavasti nooruse eliksiir otsa saanud ja jätkamisega seoses ei anna ta eriti üldse lootust.

"See on 99.9%-lise tõenäosusega minu viimane hooaeg NHL-is. Olen õnnelik, et saan lõpuks ühe Kanada meeskonna eest mängida," kommenteeris Jagr Tšehhi meedias.

Veebruaris 46-seks saava ründelegendi sõnul oli Flames temast püsivalt huvitatud, samal ajal kui St. Louis Blues hakkas helistama alles pärast oma vigastusi. Teda ei kohuta võimalus langeda tagumistesse ründekolmikutesse. Hea, et üldse mängida saab.

"Mul ei olnud NHL-is palju võimalusi," ütles Jagr klubiotsingute kohta. "Pakkumised on olnud enamvähem sarnased. Suureks faktoriks oli see, et Calgary huvi oli algusest peale olemas, mitte väga intensiivne, aga olime pidevalt kontaktis. Seejärel tabasid Bluesi mõned ebameeldivad asjad, palju vigastusi. Aga need mängijad tuleksid hooaja jooksul tagasi ja siis poleks mind enam vaja. Calgarys on mul tõeline võimalus mängida."

Jagr saab Calgarys teiste seas kokku Matthew Tkachukiga, kelle isa oli 1990. aastal koos temaga drafti avaringi valik, ja Glen Gulutzaniga, kes teda hooajal 2012/13 Dallas Starsis juhendas.

"Kui ta oli mul Dallases, siis oli tal fantastiline mõju mängijate grupile," kiidab Flamesi peatreener. "Ta on efektiivne mängumees, kellel on suur keha. Ta on värava taga mängides fantastiline. Nii head hoki IQ-d pole enne nähtud. Ta oli väga hea."

#68 tegi eelmisel hooajal Florida Panthersi eest vaid 16 väravat ja kogus 46 punkti, kuid tema näol võiks ikkagi tegu olla veel väga efektiivse mängumehega. Eriti nüüd, kui teada, et tegu on viimase aastaga. Enam ei saa midagi endale sisse jätta.


Kuna paberimajandus võtab oma aja, siis Jagr kolmapäevasele hooaja avamatšile ei jõua, ent nädalavahetusel peaks ta juba jääl olema. Algav hooaeg saab üle mitmekümne aasta olema esimene, mil talle ei maksta põhipalgana üle miljoni dollari.


Kommentaarid