Anderson jätkab ikkagi Columbuses

Puuduva lepingu tõttu Columbus Blue Jacketsi treeninglaagri vahele jätnud ja eelmisel nädalal isegi klubivahetust nõudnud Josh Anderson jätkab ikkagi samas meeskonnas. 23-aastane ründaja teenis jakkidelt kolmeaastase lepingu.

(foto: tsn.ca)
Mees, kes tegi eelmisel hooajal 5 vs 5 mängus keskmiselt 60 minuti peale rohkem väravaid (1.09) sellistest tuntud kolliküttidest nagu Brad Marchand, Patrick Kane ja Nikita Kutšerov, saab kolme hooaja eest 3.55 miljonit dollarit.

Pikale veninud lepingukõneluste käigus vaieldi lõpuks vaid mõne saja tuhande dollari pärast ja mõned päevad enne hooaja algust suudeti ikkagi jõuda mõlemat poolt rahuldava kokkuleppeni.

Klubi on tegelikult koguaeg jõulist ääreründajat kõrgelt hinnanud, kuna liiga laienemise drafti käigus anti Vegas Golden Knightsile ära drafti avaringi valik suuresti just seetõttu, et seal Andersonist ilma ei jäädaks.

"Josh oli eelmisel aastal meie meeskonnas oluline panustaja ja usume, et ta jääb paljudeks aastateks oluliseks mängijaks," kommenteerib klubi peamänedžer Jarmo Kekäläinen. "Ta toob koosseisu suurust, kiirust ja võitluslikust ning on noore mängumehena jätkuvalt veel arenemas. Tema parimad aastad on veel ees."

Anderson peab tõestama, et eelmise hooaja edu polnud lihtsalt juhuslik. Keskmiselt vaid 12 minutit mänginud kanadalane pani 17 väravat 14.3%-lise pealevisete edukusega. Liiga keskmine näitaja jäi samal ajal üheksa kanti.

Jacketsi jaoks algab uus teekond reedel kodupubliku ees New York Islandersi vastu.

Kommentaarid