Ottawas head ja halvad uudised: Brassard on hooajaks valmis, Karlsson veel mitte

Eelmise hooaja lõpus nädalast toidupoe nimekirja meenutanud rea vigastatud mängijatest avaldanud Ottawa Senators on paljud uueks hooajaks tagasi saanud. Isegi Derick Brassardi, keda vahepeal enne novembrit näha ei loodetud. Küll aga jääb koosseisust välja Erik Karlsson.

(foto: lastwordonhockey.com)
Brassard puudus õlaoperatsiooni järgselt kõigist hooajaeelsetest mängudest, kuid sai sel nädalal tohtritelt loa väljakule naasta. Kõigi eelduste kohaselt teeb ta seda väiksema koormusega, sest enda sõnul pole ta veel valmis mängima igaõhtuselt 18 minutit.

Karlsson on taastumas jalaopist, mille jooksul pool tema vasakust pahkluust eemaldati. Peatreeneri Guy Boucheri sõnul jääb rootslane tänasest hooaja avamängust Washington Capitalsi vastu kindlasti eemale ja konkreetset naasmispäeva pole paika pandud. Peamänedžer Pierre Dorion pole välistatud laupäeval Detroit Red Wingsi vastu mängimist.

Puuduva kapteni kõrval on enne tänast klubile muret valmistamas ka oht, et Canadian Tire Centre'i tribüünid jäävad viimase kahe aasta põhiturniiri võitja külaskäigu ajal pooltühjaks.

Klubi, mis võitles isegi mulluste playoffide ajal publikupuudusega, teatas hiljuti, et on halli mahutavust 1500 istme võrra vähendanud. Sellele vaatamata pole aga arvatavasti täismaja ikkagi kohale tulemas.

Kommentaarid