Subbani vigastus jätab Golden Knightsi puuri täiesti kogemusteta väravavahtidele

Vegas Golden Knightsist on NHL-i 100-aastase ajaloo jooksul saanud esimene meeskond, kes liiga uustulnukana võitnud kuus oma esimesest seitsmest mängust, aga edaspidi läheb kõigi eelduste kohaselt palju raskemalt. Juba Marc-Andre Fleuryst ilma olnud meeskond on mitmeks nädalaks kaotanud ka oma teise väravavahi Malcolm Subbani.

(foto: sportsnet.ca)
Subban lõpetas laupäevase matši St. Louis Bluesi vastu alakeha vigastusega ning peamänedžeri George McPhee sõnul jääb ta umbes neljaks nädalaks väljakult eemale.

Golden Knightsi väravavahtide tandemiks on nüüd jäänud Oscar Dansk ja Maxime Legace.

23-aastane Dansk, kes oli 2012. aastal Columbus Blue Jacketsi drafti 2. ringi valik, tegi Bluesi vastu oma NHL-i debüüdi. 13 minuti ja 46 sekundiga õnnestus teha kümme tõrjet.

Aasta vanem Legace on seni kõrgliigast vaid und saanud näha. Viimased hooajad on tal möödunud Dallas Starsi süsteemis. AHL-is tõrjus ta mullu vaid 88.3%-ga ning endale lastud väravate keskmiseks kujunes 3.56. Tänavu on numbriteks vastavalt 88.8% ja 3.24.

Kuna Fleuryt on painamas peapõrutus, siis pole täpsemalt teada, millal tema Golden Knightsi puuri naaseb. Väga keerulises seisus on meeskonnal peagi algamas kuuest kohtumisest koosnev välisturnee.

Kommentaarid