Peter Forsberg soovitab Avalanche'il Duchene'ist vabaneda

Matt Duchene on vastupidiselt igasugustele ootustele hooaja alguses jäänud Colorado Avalanche'i mängumeheks, kuigi ise ta väga enam klubis mängida ei soovi. See on ka põhjuseks, miks klubi legend Peter Forsberg arvab, et parem oleks temast vabaneda.

(foto: sports.vice.com)
Duchene avas hooaja hästi, kui kogus meeskonna 4-2 võidus New York Rangersi vastu kaks punkti (1+1), kuid rootslane ei sooviks teda väljakul näha.

"Ta tuleks panna tribüünile istuma," ütles Forsberg kodumaa meediale. "Mina ei tahaks mängida koos mängijaga, kes isegi ei taha meeskonnas olla. Ta ei hakka end jääle viskuma ja kasvõi peaga pealeviskeid blokeerima. See on väga keeruline olukord, kui satsis on selline mees. Kuigi ta on väga osav ja annab endast parima, mängiksin pigem kellegiga, kes tahab meeskonnas olla. Paneksin ta pingile ja kaupleksin ta ära."


Rootslaste arvestuses keskmise punktisaagi osas 1.25-ga kõigi aegade edetabelit juhtiv Forsberg lisas, et selline olukord võtab kogu meeskonnalt energiat ära.

Avalanche olevat Duchene'ist loobumisega seoses rääkinud kokku kaheksa meeskonnaga, kuid ühestki diilist pole seni asja saanud. Väidetavalt soovib peamänedžer Joe Sakic 26-aastase ründaja eest saada ühte kõrge klassiga kaitsjat, ühte perspektiivikat noormängijat ning drafti valikut.

Mossitav Duchene saab end skautidele uuesti näidata täna kell 20 algavas kohtumises Boston Bruinsi vastu.

Kommentaarid