Golden Knights on Šipatšjovile andnud loa lahkuda

KHL-is kõigile uut ja vana teinud Vadim Šipatšjovil ei õnnestu NHL-is kuidagi kanda kinnitada. Pärast AHL-is alustamist korra kõrgliigas ära käinud venelane on nüüd uuesti taandatud ja koos sellega on talle Vegas Golden Knightsi poolt antud ka luba klubi vahetada.

(foto: forbes.com)
Kui liiga uustulnukal on kaheksa kohtumist peetud, siis Šipatšjov on väljakul käinud vaid kolmes. Algus oli ilus, kui kohe debüütmängus tuli värav, ent edasi on ta olnud nulli peal ja saanud väga vähe mänguaega, keskmiselt vaid 10:35.

Meeskond on seni kaotanud vaid korra ja ilmselgelt on asjad ka venelasest litrivõlurita sujumas. Seega jääbki üle vaid lahutus, mille käigus pole välistatud naasmine kodumaale.



Suvel oli Montreal Canadiens üks suurtest Šipatšjovi huvilistest, aga väidetavalt on nüüdseks see kadunud. Kuigi tsentrit oleks meeskonnale hädasti tarvis.

Tsentrite jahil on teiste seas ka Pittsburgh Penguins, aga karikakaitsja ridadesse kolimise välistab Šipatšjovi suur palk. On väga kummaline, et meeskond on juba valmis käega lööma mehele, kellele ainuüksi allkirja eest anti kaks miljonit boonusrahana ning kokku tuleb tema töötasuks kahe hooaja peale üheksa miljonit dollarit.

Kõige huvitavam sihtkoht oleks vast Florida Panthers. Seal ootaks Šipatšjovi endine kolmikukaaslane Peterburi SKA-st Jevgeni Dadonov. Pantritel on ka tsentri kohal pärast esimest kahte järsk ära langus.

Väärib märkimist, et Dadonov on erinevalt oma rahvuskaaslasest meeskonnas olnud automaatne esimese ründekolmiku liige ning seni pole ta lootusi petnud. Kaheksa kohtumisega on kirjas seitse punkti (2+5).

Kommentaarid