Rännumees Winnik jõudis Minnesotasse

Oma kümneaastase karjääri jooksul palju ringi rännanud Daniel Winnik võib veel ühe peatuspaiga maha kriipsutada nimekirjast, kus on ilmselgelt kõik NHL-i klubid. Viimased poolteist hooaega Washington Capitalsi särki kandnud ründaja on jõudnud Minnesotasse.

(foto: russianmachineneverbreaks.com)
Winnik lõi kaasa ka Wildi treeninglaagris, kogudes viie kontrollkohtumisega ühe punkti ja see oli piisavalt hea saak, et endale aastane leping teenida. Teenistuseks 660 000 dollarit.

32-aastane mängumees tegi eelmisel hooajal Capitalsi ridades 12 väravaga uue karjääri rekordi ja kogus 72 kohtumisega kokku 25 punkti.

2004. aasta drafti 9. ringis valituks osutunud kanadalane on läbi käinud marsruudi Arizona - Colorado - San Jose - Anaheim - Toronto - Pittsburgh - Toronto - Washington. Tal on karjääri peale 717 kohtumisega teenitud 228 punkti (76+152).

Winnik võib Wildile olla omamoodi õnnetoovaks amuletiks. Ta on playoffides kuus hooaega järjest oma meeskonnaga avaringist edenenud. Kuigi tema enda panus on jäänud minimaalseks. 58 playoffide kohtumisega on ta teeninud vaid kolm punkti (0+3).

Wild avab oma hooaja täna Detroidis, olles Little Caesars Arena esimene külalismeeskond.

Kommentaarid