Rangersi halvad algused on Vigneault' töökohta ohustamas

Kui rääkida hooaja alguses pettumuse valmistanud meeskondadest, siis on New York Rangers kindlasti nende hulgas. Tavapärane idakonverentsi tipptiim on koos Buffalo Sabresiga hetkel seal jagamas viimast kohta. Meeskonna Achilleuse kannaks on halvad algused ja nende tõttu on peatreeneri Alain Vigneault töökoht ohus.

(foto: buffalonews.com)
Rangersil on seni peetud 12 kohtumist ja kaotusi on kirjas üheksa. Neist seitsmes on lastud vähemalt neli väravat ja suur osa neist on tulnud mängude alguses.

Vigneault' meeskonnale on esimese kahe minutiga tehtud 3-0, esimese kolmega 5-1, neljaga 6-2, kuuega 8-3, kümnega 10-4 ja esimese 12 minutiga 13-4. Avaperioodidega kokku on vastastele alla jäädud skooriga 12-18. Vaid Pittsburgh Penguins (21) ja Montreal Canadiens (19) on endale rohkem avakolmandiku väravaid lasknud.

"Puudus võitlustahe ja energia," ütles laupäeval meeskonna kapten Ryan McDonagh esimese perioodi kohta, kui Canadiensile lõpuks 4-5 kaotati. "Meil on paari mängu jooksul olnud samad ründekolmikud ja kaitsepaarid. See ei saa vabanduseks olla. Meil ei ole üldse ühtegi vabandust. Meid häbistati. Näitasime võitluslikust, aga esimene periood torkab silma. Oleme juba sada korda öelnud, et see on miski, mida saame kontrollida."

Rangers sai Bell Centre'is avakolmandikuga tuppa kolm tükki. Pärast seda võeti jalad kõhu alt välja ja viimasel kolmandikul jõuti isegi 4-4 viigini, ent lõpuks ikkagi kaotati. Tegu on sel hooajal tuttava mustriga, mille tõttu võib alates hooajast 2013/14 meeskonna juures olev Vigneault ka oma töökoha kaotada.

McDonagh & Co alustab oma selle nädalast programmi täna kodus Vegas Golden Knightsi vastu. Kaotuse korral võib see jääda Vigneault viimaseks mänguks Rangersi peatreenerina.

Kommentaarid