Lupul ei läbinud ka teist meditsiinilist ülevaatust

Treeninglaagri alguses Toronto Maple Leafsi meditsiinilises ülevaatuses läbikukkunud Joffrey Lupulit pole terveks tunnistatud ka teise, iseseisva ülevaatuse käigus. Klubi saab tänu sellele ta rahuliku südamega kogu hooajaks vigastatud mängijate nimekirja panna ja nii vabaneda tema 5.25-miljonilisest lepingust.

(foto: thestar.com)
Koos Lupuliga on Torontos permanentselt katkiseks tunnistatud ka Nathan Horton, keda pole NHL-is nähtud alates hooajast 2013/14. 5.3-miljoniline leping kehtib tal samal ajal veel 2020. aasta suveni.

Lupuliga seoses aga küsimused ikkagi jäävad. Miks süüdistas ta oma tööandjat sohi tegemises ja miks ta figureerib sotsiaalmeedias jagatud piltidel erinevaid ekstreemseid ja vähem ekstreemseid tegevusi harrastades? Kui õnnestub neid teha, siis ei tohiks ju ka hoki mängimine probleeme valmistada.

Oma kalli vigase mehega seoses on rohelise tule saanud ka Chicago Blackhawks. Klubi teatas juhuslikult just enne hooaega, mil Marian Hossa pärispalk kukub vaid miljoni dollari peale, et veteranist ründaja pole enam suuteline mängima. See äratas omajagu kahtlusi. Ent liigapoolne iseseisev tohter on siiski slovaki seisundit kinnitanud.

Chicagos on pikemaks ajaks vigastatud mängijate nimekirja pandud ka ründaja Jordin Tootoo ja kaitsja Michal Rozsival.

Kommentaarid