Jeff Carter jääb teadmata ajaks väljakult eemale

Los Angeles Kings jätkas kolmapäeval oma edukat hooaja algust järjekordse suur võiduga, ent paradiisis on nüüd ka natukene probleeme. Jeff Carter sai viimases kohtumises vigastada ning meeskonna mullune parim väravakütt jääb teadmata ajaks väljakult eemale.

(foto: zimbio.com)
Carteri jaoks lõppes kohtumine Montreal Canadiensi vastu juba avakolmandikul, kui ta ühes pealtnäha süütus olukorras jalga vigastas.


Kingsi peamänedžer Rob Blake on teatanud, et 32-aastane ründaja sai vastase uisust haava vasakule jalale ning ees ootab operatsioon.

Carter pole tänavu isiklikult hästi alustanud, jõudes kuue mängu jooksul punktideni vaid kahes ja saades kokku kolm silma (0+3), aga kahtlemata jääb meeskond temast puudust tundma.

Koosseisus avanenud koht on minemas Brooks Laichile. 34-aastasel kanadalasel jäi treeninglaagris leping teenimata, ent ta on meeskonna juures treenimist jätkanud ja nüüd võetakse ta hooaja lõpuni palgale.

Laich veetis eelmise hooaja AHL-is, kuid kõrgliigas on endisel drafti 6. ringi valikul täitsa arvestatavad numbrid kirjas. 764 mänguga 134 väravat ja 331 punkti.

Kommentaarid