Sabres leidis uue väravavahi Ottawast

Buffalo Sabres ja Ottawa Senators on endale võtnud au olla osalisteks tänavuse drafti päeva esimeses vahetustehingus. Sabres leidis endale Ottawast uue väravavahi, kelleks sai Robin Lehner. Rootslase eest käidi välja drafti 21. valik ja veteran David Legwand.

(foto: senschirp.com)
Lehner saabub Buffalosse karjääri keskmiste numbritega 2.88 ja 91.4%. Tal on kogemusi 86 kohtumise jagu ning 76 neist on olnud stardid. Kolmapäeval 24. sünnipäeva tähistanud rootslane valiti Senatorsi poolt 2009. aasta drafti 2. ringis.

Pikka aega Nashville Predatorsis mänginud ja seetõttu ka mitmeid klubi rekordeid omav Legwand on 1998. aasta drafti 2. valik. Aastate jooksul on ta kirja saanud üle 1000 mängu ning üle 600 punkti. Lõppenud hooaeg oli tema poolt aga üsnagi nutune. 80 mänguga tuli vaid 9+18 ja kuna Ottawas on alanud omamoodi noorenduskuur, siis oli pärast sellist aastat kerge 34-aastasest ründajast loobuda.

Eeldatakse, et Senators paneb nüüd enda valiku (18.) ja Sabresilt saadud valiku kokku, et drafti nimekirjas ülespoole ronida.

Kommentaarid