Islanders võib Okposo kaubaks teha

Kyle Okposo oli eelmisel hooajal enamvähem punkt per mäng mees (71 mängu, 69 silma) ja tegi korraliku aasta ka tänavu (60 mänguga 51 silma), aga see ei tähenda, et 27-aastane ründaja ei peaks oma tuleviku pärast muretsema. Väidetavalt soovib New York Islanders ta kaubaks teha.

(foto: puckmeplease.com)
Draftini on vaid mõned päevad minna ja Islanders on ainus klubi, kellel pole mitte ühtegi (!) valikut esimeses kahes ringis. Enda omad anti ära 2013. aastal toimunud vahetustehinguga, mis tõi Matt Moulsoni vastu Buffalo Sabresist Thomas Vaneki. Praeguse seisuga oleks klubil esimene valik draftis alles 72. kohal. Arvestades tänavuse drafti klassi tugevust, siis on seis väga piprane. Aga seda võiks parandada just Okposost vabanemisega.

Ründaja, kes on kasvu poolest tõeline härg (183cm, 98kg), võiks oma viimaste aastate numbritega tuua vastu korraliku saagi. Järgmisel suvel lõppeb tal ka 2011. aastal sõlmitud viieaastane leping.

Kuuel meeskonnal on tänavu kasutada kaks avaringi valikut ja usutavasti oldaks ühest valmis loobuma, et Okposo sugune ennast tõestanud ründaja koosseisu tuua.

Samal ajal võib arutleda selle üle, kas Okposo on tõepoolest selline kutt, kes suudab heal aastal punkt per mäng panna või ilustab tema numbreid lihtsalt John Tavarese kõrval mängimine.

Draftiga seoses väärib märkmist ka see, et viiel meeskonnal on kahes esimeses ringis kasutada tervelt neli ja neljal meeskonnal kolm valikut. Kogu see valikute kuhi tähendab, et jaanide ajal ei maksa täitsa pööraseks minna. Lähipäevad on toomas suuri uudiseid.

Kommentaarid