Canucksi fännid koguvad Eddie Läcki toetuseks allkirju

Eddie Läck tegi tänavu Vancouver Canucksi eest korraliku hooaja, saades 35 stardi puhul kirja 18 võitu, aga sellele vaatamata ringleb tema nimi üleminekujuttudes. Klubi plaanib tõsiselt fännide poolt palavalt armastatud väravavahi kaubaks teha. Seda üritavad nüüd meeskonna toetajad allkirjade kogumisega takistada.

(foto: Getty Images)
"Kas sulle meeldib hoki? Tacod? Rootslased? Tantsimine? Võitmine?!" - seisab change.org lehel algatatud petitsiooni esimisel real, mis kutsub üles oma allkirja andma, kui kõigile küsimustele on vastuseks "jah".

Läckil on üks aasta veel lepingust minna, aga kuna mitmed meeskonnad on endale puurivahti otsimas, siis nähtavasti haistab Canucksi juhtkond võimalust. Esinumbriks on nagunii Ryan Miller, kellele tuleb veel kahe aasta jooksul maksta 12 miljonit dollarit.

Väidetavalt on 27-aastast Läcki kõige aktiivsemalt jahtimas Buffalo Sabres, kes saaks hetkel postide vahele panna vaid kartulikoti.

Rootslane on perspektiivikas väravavaht, kellel senise varumehe kohta korralikud karjääri keskmised numbrid - 72-st stardist 34 võitu, tõrjed 91.7% ja keskmiselt lastud väravaid 2.43.

Petitsioonis tuuakse samuti tema potentsiaal välja: "Eddie Läck on üle pika aja parim noor väravavaht, kes Canucksil on olnud."

Praeguseks hetkeks on ettevõtmisega kogutud üle 750 allkirja. Kui soovid samuti, et Läck oma karjääri Vancouveris jätkaks, siis saad selleks oma panuse anda SIIN.

Kommentaarid