Phoenixi linnapea pakub Coyotesile abikätt

Vahest on elus nii, et edasi minemiseks tuleb teha samm tagasi. Võimalik, et see ootab nüüd ees ka koduhalli kaotanud Arizona Coyotesit. Phoenixi linnapea Greg Stanton on valmis võtma meeskonda tagasi osariigi pealinna, kust 2003. aastal lahkuti.

(foto: levyrestaurants.com)
Coyotes peaks siis kohaliku kossusatsiga halli jagama ja mängukalendri paika panemine võib osutuda keeruliseks, kuid see on üks variantidest.

"Olen võtnud ühendust nii Coyotesi kui Phoenix Sunsi esindajatega ja küsinud neilt, kas nad oleksid valmis osalema arutelus ning mõlemad on sellega nõustunud," teatas Stanton ühes intervjuus. "Oleme sellega alles algfaasis, aga Coyotes peaks otsima kõiki piirkondlike võimalusi, et jääda siia Päikeseorgu."

US Airways Center jäeti omal ajal vaid Sunsile seetõttu, et halli põrandale mahtus hokiväljak vaevu ära. Ehk tegu pole ideaalse lahendusega, kuid halval ajal käraks see küll.

Stanton peab Coyotesi jäämist Arizona osariiki ülimalt tähtsaks: "Ma ei tea, kuidas see olukord lõppeb, aga ma ei taha kaotada mitte ühtegi regioonile olulist vara. Minu hinnangul on Coyotes regioonile oluline vara."

Kommentaarid