Hamiltoni lahkumise põhjuseks on sobimatu iseloom?

Boston Bruins andis eelmisel nädalal ära ühe oma parimatest mängijateks. Kaitsja Dougie Hamilton loovutati kolme drafti valiku eest Calgary Flamesile. Selline lüke üllatas mitmeid teisi klubisid, aga nüüdseks on välja tulnud, et sellel võis olla kindel põhjus - väidetavalt on Hamiltonil sobimatu iseloom.

(foto: myfoxboston.com)
Bruins on teatanud, et ei tahtnud Hamiltonist loobuda, kuid kõik lepingupakkumised, mis piiratud vabaagendile tehti, lükati kiirelt tagasi. Viimane neist oli kuue aasta peale 33 miljonit, mis teeb keskmiseks palgaks 5.5 miljonit. Sellele tuli vastuseks nõudmine, mis oli ligi kahe miljoni jagu suurem.

See ajas peamänedžeril Don Sweeneyl kindlasti suu ammuli. NHL-is on vaid kolm kaitsemeest, kes aastase tasu osas 7.5 miljoni piiri ületavad - P.K. Subban. Shea Weber ja Ryan Suter.

Võimalik, et Hamilton ja tema esindajad käisid sedavõrd priske nõude välja lihtsalt selleks, et noor mängumees saaks kindlasti keskkonda vahetada.

"On ilmselge, et kaadri taga toimus midagi, millega me kursis pole," on teatanud üks anonüümne liigas tegutsev abimänedžer. "Olen kuulnud, et ta ei meeldi meeskonnakaaslastele. Ta olevat üksildane ja ninakas. Seetõttu ei meeldinud ta oma kaaslastele ning see tunne oli üksmeelne."

Sweeney sõnul on klubi kiirelt edasi liikunud ning hakanud otsima uusi, ennast tõestanud mängumehi. Samal ajal loodab Flames, et Hamilton alandab nüüd lepingukõnelustes oma hinda.

Kanada klubi on alustanud oma parima kaitsemehe Mark Giordanoga pikenduse jutte ning väidetavalt on tema pärast suurepärast hooaega nõudmas aastapalka, mis on üheksa miljoni kandis. Kui kõik läheb plaani kohaselt, siis on Flamesil uueks hooajaks sinisel joonel vägev koosseis.

Kommentaarid