VIDEO: Chicago tänavad täitusid tuhandete rõõmsate fännidega

Võiks arvata, et Chicago Blackhawksi fännid on karikavõitudega juba ära harjunud, aga tundub, et edusse suhtutakse samamoodi nagu seda teeb nende lemmikmeeskond. Võidujoovastust soovitakse aina rohkem tunda. Seetõttu ei hoitud ennast ka tagasi, kui viimase kuue aasta jooksul kolmandat korda karikavõitu sai tähistada.

(foto: Getty Images)
Tänavu võis endale lubada ka veidi suuremat tähistamist, kuna Blackhawks võitis karika viimati kodus 77 aastat tagasi.


Finaali otsustavat kohtumist jälgis United Centeris üle 22 400 silmapaari. Halli ümber oli inimesi sama palju, kui isegi mitte rohkem.


Töönädal jääb Chicagos pärast seda arvatavasti üsna lühikeseks.


Parima emotsiooni pakkus üks varajastel hommikutundidel koduteed otsinud härra.


Blackhawksi mängijad pidutsesid vähemalt kuni kella kaheni (mäng lõppes kohaliku aja järgi enne südaööd). Vähemasti sel ajal märgati Jonathan Toewsi väljaspool United Centerit turvapersonali nende raske töö eest tänamas. Meeskonna kapten oli riietusruumis ka koorijuht.


Blackhakwsi pesamuna Teuvo Teräväinen karikavõitu aga täielikult nautida ei saanud. Tema võis karikast vaid viinamarjamahla juua.

"Soomes on küll lubatud 18-aastaselt alkoholi tarbida, aga ma olen 20 aastat selle mängu nimel higi, verd ja pisaraid valanud," rääkis Kimmo Timonen, kes pandi peatreeneri Joel Quenneville'i poolt 20-aastase kaasmaalase järelvalvajaks. "Ma ei taha vaadata seda, kuidas mingi jõnglane võidab karika ja tähistab seda nagu muuseas."

Andrew Shaw tögas oma noort tiimikaaslast elutarkusega: "Teuvo räägib, et ta õnnelik selle üle, et saab üldse midagigi karikast juua, isegi kui see pole alkohoolne jook. Aga kuna karikast on igasugune vastik kraam läbi käinud, siis tahan mina sellest ainult alkoholi juua, kuna see tapab enamuse pisikutest ära.

Eks Shawl on ka õigus. Enne kui peoks läks käis sealt näiteks läbi Kris Versteegi poeg Jaxson, kes sündis vahetult enne tänavuse finaalseeria algust.

Kommentaarid