Senators pani kodumaale naasnud noorukile mängukeelu

Tuleb välja, et Boston Bruins pole ainus mossitava noormängijaga hädas olev klubi. Divisjonikaaslane Ottawa Senators on rootslasele Mikael Wilkstrandile mängukeelu pannud, kuna 21-aastane kaitsja läks treeninglaagrist omavoliliselt tagasi kodumaale.

(foto: nhl.nbcsports.com)
Wilkstrand on viimased aastad mänginud Rootsi meistrivõistlustel Frölunda eest. Eelmine hooaeg oli tema jaoks ka väga edukas - 45 mänguga tuli 20 silma (5+15). Tema aktsiad on aina kasvanud ning paari aasta tagusest drafti 7. ringi valikust on saanud Senatorsi üks lootustandvamaid noori.

Tüliõunaks on nähtavasti see, et osapooled näevad edasi arenemise etappe erinevalt. Wilkstrand tahab jätkata kodumaal mängimist, samas kui Senatorsil oli plaanis ta algaval hooajal AHL-is jääle panna. Klubi peamänedžer Bryan Murray ei taha mängumehe enda visioonist midagi kuulda.

"Ta võib (Rootsis) mängida vaid juhul, kui tegu on õlleliiga meeskonnaga. Ütlesin talle, et ta võib minna tagasi ja olla kassapidaja ning õlleliigas mängida, aga ta ei tohi tõelist hokit väljaspool Senatorsi organisatsiooni mitte mingil muul moel mängida ja nii see ka jääb," teatas Murray.

Klubi juhil on ka põhjust pahane olla, kuna Wilkstrandiga tehti eelmisel suvel 3-aastane leping ära ning lõppenud hooajal mängis ta Frölundas vaid laenuna.

Noor mängumees oli Murrayle teatanud, et pole valmis veel Põhja-Ameerikas mängima. Kui Wilkstrand oli kodumaale naasnud, siis andis ta teada ka sellest, et üks perekonnaliige oli tõsiselt haigeks jäänud. Senatorsi boss kuulis sellest siis aga alles esimest korda.

Kommentaarid