Nelson sai siiski Islandersilt lepingu kätte

Spordiagendid tunduvad tihti tüütud ja ebavajalikud tegelased, aga vahest on neist siiski kasu. Brock Nelsoni esindaja Ron Salcer pahandas nädala alguses New York Islandersiga, et tema kliendile pole korralikku lepingupikendust pakutud, aga nüüd on kokkuleppele jõutud.

(foto: USATSI)
Nelsoniga tehti 3-aastane leping, mille koguväärtuseks 7.5 miljonit dollarit - uuel hooajal 1.5, edasi 2.5 ja lõpuks 3.5 miljonit.

Vaatamata sellele, et lõpuks käed löödi tundub siiski, et tegu on paraja klubipoolse nöökimisega. Islanders näiteks maksab Nelsoniga sama masti mehele - mõlemad tegid mullu 40 punktiga hooaja - Anders Leele juuli alguses sõlmitud tehinguga nelja aasta jooksul keskmiselt 3.75 miljonit.

Vahetult enne treeninglaagri algust on ametlikult uue lepinguga mees ka Jonathan Huberdeau. Florida Panthers sidus ta ära kaheks aastaks. 22-aastane ründaja paneb uue hooajaga tasku kaks miljonit ja sellele lisandub järgmisel aastal veel neli miljonit.

Veel eile ilmusid avalikkuse ette mingisugused jutud, et Huberdeau on pikenduse osas kahtleval seisukohal. Väidetavalt olid paar klubi tema ümber ringlemas. Midagi otsustavat keegi aga nähtavasti ette ei võtnud.

Kommentaarid