Patrick Kane ilmus üle pika aja meedia ette

Chicago Blackhawks korraldas pressikonverentsi, kus esimest korda pärast vägistamissüüdistuste ilmnemist tuli meedia ette Patrick Kane. Sooviti parimat, aga püha üritus kukkus välja üsna magedalt. Mõned ajakirjanud nimetasid seda oma karjääri kõige kummalisemaks pressikonverentsiks.

(foto: Joe Raymond/AP Photo)
Kane esines lühikese avaldusega:

"Paljude inimeste jaoks on tegu olnud uskumatult raske ajaga. Sellest tekkinud häiriva olukorra eest ei saa ma piisavalt palju vabandada oma perekonna, meeskonnakaaslaste, selle uskumatu organisatsiooni ja loomulikult meie fännide ees. Olen kindel, et kui kõik faktid päevavalgele tulevad, siis vabastatakse mind süüdistustest."

Kogunemisel, kus ründeässa kõrval olid kohal peatreener Joel Quenneville, peamänedžer Stan Bowman ja klubi president John McDonough, keelduti vastamast küsimustele, mis suvist skandaali puudutasid või siis polnud hokiga seotud. Nende eest lihtsalt tänati ja viidati, et endiselt kestva uurimise tõttu ei ole kohane nendele vastata.


Nii ei saanud ka teada, kas Kane teeb nüüd alkoholiga lõpparve.


Tegu oli kõigi jaoks ebamugava olukorraga, mis tekitas küsimuse - miks see üldse ette võeti?




Vahepeal liikusid jutud, et eelmise kuu sündmuste tõttu võib Kane treeninglaagrist eemale jääda, kuid pressikonverentsil kinnitati, et ta on siiski kohal. Selleks saadi ka NHL-i juhtidelt roheline tuli.

Kommentaarid