Oilersi peatreener tõrjub playoffide jutte

Edmonton Oilersil on üle pika aja reaalne võimalus jõuda playoffidesse, aga peatreener Todd McLellan palub rahvalt kannatust. Senise peatreenerikarjääri jooksul vaid korra playoffidest välja jäänud McLellan soovib järk-järgult meeskonna üles ehitada.

(foto: cbc.ca)
"On raske minna fännide juurde ja paluda kannatust, sest nii palju aega on möödas (viimasest playoffides käigus 2006. aastal)," rääkis McLellan hiljutises usutluses. "Kuid peame esmalt uue grupiga - treenerite ja mängijatega - püstitama uue vundamendi. Sellise, mis lubab meil olla edukas mitte ainult kohe, vaid ka mitme kuu ja aasta pärast."

Mullu jäi 80ndate superklubil playoffidest puudu 35 punkti. Hooaja pikendamine on ka uuel hooajal McLellani jaoks tabu teema.

"Te ei kuule meid tänavuse hooaja käigus playoffidest rääkimas," ütles 47-aastane peatreener. "Tean, et tulemas on mitmed vestlused ning küsimused minult ja mängijatelt, aga minu vastuseks jääb vundamendi loomine, enne suurt sammu asjade õigeks sättimine."

Arvestades suviseid käike ei saa Oilersi fännidele muidugi pahaks panna, kui koheselt suuri tegusid oodatakse. Ei vaata ju keegi hokit selle pärast, et põhiturniir on nii uskumatult põnev. Samal ajal on muidugi konkurents läänekonverentsis ülitihe.

Kommentaarid