Rich Peverley jättis tagasituleku plaanid katki

Boston Bruinsiga 2011. aastal Stanley karika võitnud Rich Peverley on teatanud oma karjääri lõpetamisest. 2014. aasta märtsis ühe kohtumise ajal kokku kukkunud ründaja lootis pärast vahele jäetud hooaega jääle naasta, aga need plaanid jäid siiski katki.

(foto: todaysslapshot.com)
2013. aasta suvel Dallas Starsi vahetatud kanadalane on südameprobleemid ületanud, aga tipptasemel mängimiseks rammu enam ei jagu. "Pärast vahejuhtumit ei ole mul mingisuguseid probleeme olnud. Olles saanud teise võimaluse, saan oma elu nautida ja üritan selle ära kasutada," mainis Peverley oma lõpetamise otsustest teada andes. "Tegu on väga keerulise juhtumiga ja olen õppinud, et seda pole võimalik 100%-liselt välja ravida. Kahjuks ei saa ma enam mängida."

Peverleyl oli enne hirmutavat vahejuhtumit südamega probleeme juba ka varem. Ta käis 2013. septembris operatsioonilaual.

Karjäärile tuleb kriips peale tõmmata alles 33-aastaselt. Ta kogus põhiturniiril 442 kohtumisega 241 punkti. Traumast taastumise ajal on Peverley pintsaklipslasena Starsi juures poole kohaga tööl olnud ning mängijakarjääri ametliku lõpetamise järel on ta edutatud noortetöö koordinaatoriks.

"Soovime õnnitelda Richi ja tema perekonda eduka karjääri puhul ning ootame põnevusega tema panust uues rollis," teatas Starsi peamänedžer Jim Nill.

Oma õnnitlused on saatnud ka Tyler Seguin, kellega koos ta kaks suve tagasi Dallasesse kolis.


Lisaks Bruinsile ja Starsile kandis Peverley ka Nashville Predatorsi ja Atlanta Trashersi särki.

Kommentaarid