Bruinsi drafti avaringi valikud ei suutnud läbida füüsilist testi

Boston Bruinsi fännid on suve jooksul pidanud kannatama mitmeid negatiivseid uudiseid ja pärast vahepealset pausi tuli eile taas üks vastu võtta. Kollanokkade laagrisse kogunejaid ootas ees füüsiline test ning kõik (!) Bruinsi tänavused avaringi valikud kukkusid selle läbi.

(foto: Dave Sandford/Getty Images)
Bruins sai tänavu draftis kolm avaringi valikut teha, kuna vahetustehingutega haarati endale Los Angeles Kingsi ja Calgary Flamesi valikuõigused. Nii saadi ringi keskel kolm korda järjest noppida. Õnnelikeks väljavalituteks osutusid tšehhist kaitsja Jakub Zboril ja Kanada ründajad Jake DeBrusk ning Zachary Senyshyn.

Testi kohaselt tuli kuus korda sprintida edasi-tagasi 300 meetrit nii, et kõigil kordadel jääb aeg alla minuti. Sprintide vahele mahtus kolmeminutiline puhkeaeg.

Selle läbimisele jõudis kõige lähemale oktoobris 19. sünnipäeva tähistav DeBrusk, kellel tiksus ühe sprindi ajal täpselt minut täis. Jooksu segas vihmasadu. "Aeg-ajalt libastusime ja see röövis paar sekundit," selgitas DeBrusk.

Ilma tõttu ei teinud kollektiivsest läbikukkumisest suurt numbrit ka Bruinsi peamänedžer Don Sweeney. Samas ei suutnud kolmik seda testi läbida ka juuli keskel toimunud noortelaagris. Arengut justkui polegi vahepeal toimunud.

Sellest hoolimata on aga siiski kõigil testi ebaõnnestujatel ikkagi võimalus mahtuda Buffalos toimuval noorteturniiril mängivasse meeskonda.

Ja ega seoses füüsilise testiga ei maksagi sääsest elevanti teha. Kurikuulsal kombel ei suutnud eelmise aasta drafti 4. valik Sam Bennett sellele eelnenud testidel lõuga tõmmata. Ometi mängis ta juba sel kevadel olulist rolli Calgary Flamesi playoffide 2. ringi jõudmisel.

Kommentaarid