Blackhawks vabastas palgaraha, tegi lepingu Krügeriga

Kes kannatab, see kaua elab ja kes kannatab, see saab ka NHL-i parimalt meeskonnalt lepingupikenduse. Piiratud vabaagendi staatuses olnud Marcus Krüger on pidanud üle elama murederohke suve, kuid nüüd on tal uus leping Chicago Blackhawksiga lõpuks taskus.

(foto: letsgohawks.net)
Blackhawks pidi 25-aastase rootslase teenete säilitamiseks enda palgalehele ruumi tekitama ning eile hilisõhtul võeti see viimaks ette. Kahemehebänd Kris Versteeg ja Joakim Nordström ärkab täna Carolina Hurricanesi mängijatena.

Lisaks mängijatele rändas Hurricanesile ka 2017. aasta drafti 3. ringi valik. Vastu tulid 5. ringi valik ja noored kaitsjad Dennis Robertson ning Jake Massle.

Versteeg kogus mullu põhihooajal 61 kohtumisega 34 silma (14+20) ja lahkub Chicagost juba teist korda. 2010. aasta suvel loovutati ta Toronto Maple Leafsile.

Nordström jagas oma aega AHL-i ja NHL-i vahel. Põhiturniiri jooksul õnnestus 38 kohtumisega koguda vaid kolm söödupunkti.

"Kris on osav ründaja, kes Blackhawksiga võitnud paar karikat ja toob meie riietusruumi veteranina liidriomadusi. Joakim on korralik kahesuunaline mängija, kes suudab karistusi surmata," iseloomustab meeskonna uusi liikmeid Hurricanesi peamänedžer Ron Francis. "Sellega on meil rünnakul rohkem valikuvõimalusi ning samuti on meil nüüd järgmise kahe aasta draftis esimeses kolmes ringis kümme valikut."

Krügeri leivanumbriks on samuti vähemuses mängimine, aga samas on ta näidanud potentsiaali ka rünnakul. Senise karjääri jooksul on 287-st mängust tulnud 84 punkti (28+56).

Robertson ja Massle on mõlemad drafti kuuenda ringi valikud. Viimase haaras Hurricanes endale alles sel suvel.

Kommentaarid