VIDEO: Brayden Schenn vastas peamänedžeri kriitikale uhke väravaga

"Brayden on olnud OK. Tegu on treeninglaagriga ning on vara veel järeldusi teha. Arvan, et teame kõik temaga seotud olukorda ja et talle meeldib paremal äärel mängida," olid neljapäeval Philadelphia Flyersi peamänedžer Ron Hextalli sõnad Brayden Schenni kohta. Reedel pani 24-aastane ründaja kolmandas kontrollkohtumises võrku oma kolmanda värava.

(foto: Getty Images)
Värskelt 46 punktiga (18+28) oma karjääri parima aasta teinud Schenn on kogu laagri veetnud nii öelda viiendas ründekolmikus, kus tema kõrval paar, kellel suurt asja uuel hooajal NHL-i ei tohiks olla - nooruke Scott Laughton ja 31-aastane Chris Porter. Nähtavasti ei kuulu ka Schenn meeskonna plaanidesse. Tema mänguvorm on olnud aga suurepärane ja 5-2 võidumängus New York Islandersi vastu lasi ta välja oma sisemise Bobby Orri.


Ometi pole ka peatreeneri Dave Hakstoli silmis väravad Schenni väärtust tõstnud. "Ta on igal õhtul skoorinud, aga see ei ole arvatavasti parim moodus esituste hindamiseks. On valdkondi, milles ta võiks olla parem," rääkis Hakstol pärast Islandersi alistamist.

Schennist on aasta pärast saamas piiratud vabaagent ning Hextall on maininud, et tema agendiga pole pikenduse suhtes kogu suve jooksul jutte olnud. Kisub vägisi sinnapoole, et 2011. aasta suvel Los Angeles Kingsist Philadelphiasse jõudnud ründaja peab endale varsti uue kodu otsima.

Seejuures on jalgealune tuline ka teisel Schennil. Väidetavalt on Flyers vendade paarist vanimale Luke'ile terve suve kosilast otsinud ning lõppeval nädalal hakati sellega taas aktiivsemalt tegutsema. Klubil on peale tulemas mitmed noored kaitsetalendid ning Schenni 3.6-miljonilisest lepingust oleks magus vabaneda.

Kommentaarid