Franson lõi käed Sabresiga

Cody Franson pidi olema tänavuse vabaagentide klassi üks vägevamaid vendi, aga uue tööandja on ta endale leidnud alles nüüd. 28-aastane kaitsja lõi käed Buffalo Sabresiga. Uus leping toob talle kokku 6.6 miljonit dollarit. Selle kõrval rõõmustab mees ka põneva tuleviku üle.

(foto: viasatsport.se)
"(Ryan) O'Reilly, (Evander) Kane'i ja mitmete teiste täienduste hankimine ning (Jack) Eicheli suguse kuti draftimine näitab, et tegu on õiges suunas liikuva organisatsiooniga. See tegi mu otsuse väga lihtsaks," selgitas oma otsust Franson, kes sai oma tahtmise, tehes klubiga 2-aastase lepingu.

Väidetavalt eelistas eelmise hooaja Toronto ja Nashville'i vahel ära jaganud kaitsja Sabresit Boston Bruinsile ja Pittsburgh Penguinsile.

Sabresi kaitseliin, mis tundus veel alles hiljuti nõrgukesena, on saanud mehise täienduse. "Ta aitab meid kindlasti ülekaalus oma pealeviske ja sööduoskusega. Ta on osav kaitsemees," kirjeldab Fransonit Sabresi peamänedžer Tim Murray.

Fransoni karjääri senisest 169-st punktist on 67 tulnud just ülekaalu olukordadest. Ta oli hooajal 2013/14 jõuvõtete arvestuses kogu liiga peale teisel kohal (282), aga füüsilist mängu temalt Buffalos ei oodata.

"Soovime, et ta hiilgaks litri liigutamisel, sellega liikumisel ja peale viskamisel. Kõik muu, mis ta selle kõrval teeb, on boonuseks, sest meil on juba mõned tüübid, kelle vastu on raske mängida, kes tegutsevad kaitses hästi ja blokeerivad pealeviskeid. Arvan, et ta täiendab mängijate segu, mis meil sinisel joonel on," lisas Murray.

Kommentaarid