Bruinsit on juba tabanud vigastuste kriis

Pärast mitmeid suviseid muudatusi värskelt lehelt alustada soovinud Boston Bruinsit on juba enne hooaja algust tabanud esimene tagasilöök. Poolteist nädalat enne esimest mängu on meeskond vigastuste tõttu jäänud ilma kahest oma põhikaitsjast.

(foto: Getty Images)
Eelmisel nädalal käis Dennis Seidenberg seljaoperatsioonil, mis jätab ta kaheksaks nädalaks väljakult eemale. Sakslane oli mullu üks vaid kahest Bruinsi mängijast, kes suutis kaasa teha kõik 82 põhiturniiri mängu. Lisaks oli ta keskmise mänguaja (22:06) osas meeskonnas teisel kohal.

Sakslase mänguvorm on viimastel hooaegadel olnud ebastabiilne, seega ei tähendanud see uudis Bruinsi jaoks päris maailma lõppu. Küll on selle maiguline aga Zdeno Chara vigastus. Meeskonna kapten lahkus New York Rangersi vastu peetud matšist vigasena. Kuigi kokkupõrge Ryan Bourque'iga tundus väga süütuna.


Peatreener Claude Julien teatas, et Chara sai trauma ravimiseks nädalavahetuse vabaks. Usutavasti millegi väga tõsisega tegu pole, kuigi Bruinsit on hakatud seostama erinevate kaitsjatega. Konkreetselt on välja toodud Dustin Byfuglieni nimi.

Väidetavalt on Montreal Canadiens, Edmonton Oilers ja Minnesota Wild huvitumas Aleksandr Hohlatšjovist, kelle tulevik Bostonis küsimärgi all. Seega on võimalik, et uue kaitsja jahil pöördutakse lõpuks hoopis nende klubide poole.

Kui uut nägu ei õnnestu siiski meeskonda tuua ja ülakeha vigastus Charat hooaja avamänguks jääle ei lase, siis oleks meeskonna vanim kaitsja 28-aastane Adam McQuaid, kellel mängukogemust alla 300 kohtumise jagu.

Kommentaarid