Patrice Bergeron näeb David Pastrnakis tulevast Bruinsi liidrit

Kui Boston Bruins on mõnda noort mängumeest pisteliselt kasutanud, siis eelmise aasta drafti avaringi valikut David Pastrnaki on küll juba rohkelt usaldatud. 19-aastane tšehh tegi eduka debüüthooaja ning meeskonna asekapten Patrice Bergeron näeb temas tohutut potentsiaali.

(foto: csnne.com)
Pastrnak kogus mullu Bruinsi eest 46 mänguga 27 punkti (10+17). Tema esiletõus oli üks vähestest asjadest, millega playoffidest eemale jäänud meeskond rahule võis jääda. Enne läinudöist kontrollkohtumist Washington Capitalsi vastu jagas Bergeron talle rohkelt kiitust.

"Ta on väga rõõmus, et saab meeskonna juures olla, ta on õpihimuline ja toob energiat, mida noorelt kutilt vajad," märkis Bergeron. "Arvan, et tal on ka mitmeid liidriomadusi, mida ta aja jooksul arendab. Ta on suurepärane noor mees ja mängija.

11 hooaega Bostonis mänginud Bergeron usub, et Pastrnakist kujuneb meeskonna jaoks väga väärtuslik mängumees: "Oma suhtumisega ja sellega, kuidas ta mängib, on ta juba näitamas küpsust. Tema jaoks on taevas piiriks."

Noor ründaja ei hakanud ka pärast kiidulaulu tagasi hoidma. Capitalsist saadi jagu 2-1 ning tema tegi oma meeskonna mõlemad väravad. Võidutabamus tuli lisaajal, mis sai kesta vaid 12 sekundit.


Esimene värav tuli osava tagantkäe lükkega.

Kommentaarid