Brock Nelsoni agent on Islandersi peale pahane

Uus hooaeg on vaikselt ukse taha hiilinud, aga nii mõnigi piiratud vabaagent on endiselt lepinguta. Üks nendest on New York Islandersi Brock Nelson. Mullu läbimurde hooaja teinud ründaja ja tema agent Ron Salcer pole mitu nädalat klubiga kontaktis olnud.

(rsenreport.com)
2010. aasta drafti esimese ringi viimane valik tegi mullu oma teise täishooaja ja näitas 42 punktiga korralikku produktiivsust. Seejuures oli ta 20 väravaga ainult Anders Lee ja John Tavarese selja taga.


Võiks arvata, et Islanders on väga huvitatud tema teenete säilitamisest, aga peamänedžeri Garth Snow passiivsus on näitamas vastupidist.

"Me pole nende poolt kuus nädalat mitte midagi kuulnud," pahandab Nelsoni agent Ron Salcer. "Rääkisin Garthiga kuus nädalat tagasi pärast seda, kui nad tegid pakkumise, mis polnud ligilähedalgi sellele, mida Brocki sugused mängijad peaksid teenima. Garth lubas uuesti ühendust võtta, aga sinna see asi jäi. Meie vahel pole olnud mitte mingisuguseid läbirääkimisi."

Islanders on lootnud senise karjääri jooksul 164 mänguga 68 punkti (34+34) kogunud ründajat üliodava lepinguga palgale saada. "Esimese aasta töötasuks pakkusid nad poole sellest, mida Brocki tasemel mängijad teenivad ning teiseks aastaks kolmandiku temasuguste mängijate töötasust," lisas Salcer. "

Kui pole lepingut, siis ei saa mängija osaleda ka hooajaeelses treeninglaagris. Islandersil on ka väga range poliitika seoses piiratud vabaagentidega. Kui treeninglaagri alguseks pole kokkuleppele jõutud, siis peab mängija kogu aasta vahele jätma. Tänavuse laagri ametlik algus on neljapäeval.

Vähemalt on kapten Tavares teemaga seoses lootusrikas.


Tuntumatest nimedest on näiteks hetkel veel lepinguta Florida Panthersi täkk Jonathan Huberdeau. Temaga seoses pole aga kõnelused nii sapiseks läinud. Peamänedžer Dale Tallon on teatanud, et 2013. aastal liiga parimaks uustulnukaks valitud ründajaga tehtav pikendus on vaid aja küsimus.

Kommentaarid