Patrick Kane on huvilisi ligi meelitanud

Eelmisel kuul vägistamissüüdistuste küüsi sattunud Patrick Kane on taas kuum teema. Väidetavalt on mitmed konkurendid haistmas võimalust ja soovinud talendikat ründajat enda ridadesse meelitada. 2013. aasta playoffide MVP tulevik näib tume, kuna klubi on temas pettunud.

(foto: Bruce Bennett/Getty Images)
Hiljutine intsident on üks mitmetest skandaalidest, kuhu 26-aastane jänki on sattunud ja Chicago Blackhawksi siseasju hästi tundev ajakirjanik Mark Lazarus usub, et klubil on sellest villand saamas. Blackhawks olevat oma imago suhtes väga tundlik ning üks meeskonnasisene allikas on Lazarusele märkinud, et klubi tunneb nagu Kane oleks oma tööandja suhtes näitamas austuse puudumist.

See võib viia kolm Stanley karikavõitu toonud koostöö lõppemiseni. Lazaruse sõnul on pärast vägistamissüüdistuste ilmnemist Blackhawksiga ühendust võtnud vähemalt viis klubi, kes Kane'i teenete vastu huvi tunnevad.

Kane'ile pole samal ajal seoses augusti alguses juhtunuga esitatud mitte mingisuguseid ametlikke süüdistusi. Küll on aga EA Sports ta ära korjanud oma uue videomängu esikaanelt. Seal poseerib Jonathan Toews nüüd kurvas üksinduses. Aeg näitab, kas Blackhawksi superduo ka reaalselt lahku lüüakse.

Uue hooajaga hakkab kehtima Kane'i lepingupikendus, mis võtab palgafondist enda alla 10.5 miljonit dollarit. See tähendab, et väga palju neid klubisid pole, kes suudaksid ilma suure manööverdamiseta ta enda palgalehele ära mahutada. Lisaks on senise karjääri jooksul 576-st põhihooaja mängust 557 punkti kogunud ründajal lepingus ka üleminekust keeldumise õigus.

Kommentaarid