Kingsi mängijad saavad endale hingetohtri

Los Angeles Kingsil on selja taga vastuoluline aasta nii väljakul kui sealt eemal. Playoffidest eemale jäämist saatsid mitmed häbiväärsed skandaalid. Selleks, et meeskonna mängijad ennast enam kõrvaliste asjadega ei seoks, on klubi nüüd neile palganud omamoodi hingetohtri.

(foto: Victor Decolongon/Getty Images)
Kings on loonud mängijate toetuse programmi ning selle direktoriks palganue Brantt Myhres. NHL-is kuue erineva meeskonna eest mänginud mees sai omal ajal seoses keelatud ainetega neli mängukeeldu ja on nüüd keskendunud samade probleemide küüsis olevate mängijate abistamisele.

Lõpuks NHL-is eluaegse mängukeelu saanud Myhres pakkus oma teeneid mitmetele teistele klubidele ja ka Mängijate Ühendusele, kuid otsustas lõpuks siiski Kingsiga liituda. "Juhtus nii, et Dean (Lombardi) oli esimene peamänedžer, kes oli piisavalt proaktiivne, et minuga sellel teemal rääkida," kirjeldas Myhres LA-sse sattumist.

Mhyres on nüüdseks seitse aastat meelemürkidest prii ja õppinud ülikoolis mõnuainetest tingitud käitumishäirete kohta. Mängijaid saavad vajadusel igakülgset abi. "Oleme paika pannud asutusesisese struktuuri. Nende käsutuses saavad olema kõikvõimalikud abivahendid, olgu probleemiks narkootikumid, alkohol, koduvägivald või hasartmängurlus," tutvustas Myhres.

Mängijate hingetohter alustab tööd juba järgmisel nädalal, kui kogunetakse hooajaeelseks treeninglaagriks.

Kommentaarid