Brad Marchand tunnistas, et Bruinsi riietusruumis oli probleeme

Boston Bruinsil lõppes läinud hooajal seitsmeaastane järjestikuste playoff-kohtade seeria ning seda päris ootamatult. Alles aasta tagasi oldi põhiturniiri parim meeskond. Üheks ära kukkumise põhjuseks võib nüüd märkida probleemid riietusruumis. Seda on tunnistanud Brad Marchand.

(foto: sportingnews.com)
"Eelmistel aastatel olime nagu perekond, aga möödunud aastal olime mingil põhjusel lahku löödud ja olid moodustunud erinevad kambad," tunnistas Marchand eile ilmunud intervjuus. "See võis olla tingitud sellest, et mitmed kutid tulid Providence'ist (Bruinsi AHL-i meeskond) üles. Neil oli suurem ühtsustunne ja tundus, et vanemad kutid ei teinud nende integreerimisega head tööd."

Marchand nimesid välja ei toonud, aga võib arvata, et rahurikkujateks olid mõned või siis äkki lausa kõik, kellest klubi suvel loobus. Dougie Hamilton saadeti Calgarysse, Reilly Smith jätkab Floridas ning Milan Lucic saab LA Kingsiga oma teist karikavõitu jahtida.

Kurva lõpu saanud hooaeg, kus meeskonnal õnnestus viimasest 14-st mängust võita vaid viis, on Marchandile mõru maitse suhu jätnud. "Me ootame selles organisatsioonis ja meeskonnas, et kõik on igal õhtul valmis ennastohverdavalt tegutsema. Enamus ei tahtnud midagi muud, kui playoffidesse jõuda, aga isegi kui sul on vaid üks "kaasa reisija", siis piisab sellest, et kõik võimalused rikkuda," lisas 27-aastane ründaja.

Suvel selgus, et Hamilton ei sobinud satsi oma iseloomu tõttu ja võib arvata, et Smith oli siis see nii öelda "kaasa reisija". Tal läks hooaja lõpp täielikult aia taha ja kõige paremini sai selgeks see, et kaaslased ei saa teda usaldada märtsi keskel Ottawas peetud kohtumises, mille Bruins 4-6 kaotas. Smith lõpetas selle -3'ga ja peatreener Claude Julien jättis ta mängu teiseks pooleks täielikult pingile

"Kõik kutid ei olnud piisavalt mänguvalmis. See oli pettumust valmistav. Nii läks suur surve nende peale, kes niigi juba suure survega mängisid," märkis Marchand.

Lucic kirjutas oma saatusele arvatavasti alla juba eelmise hooaja käigus, kui ta läbi lillede meeskonnakaaslaseid kritiseeris. 27-aastane ründaja ei saanud üle sellest, et kaitsemees Johnny Boychuk vahetult enne hooaja algust New York Islandersile loovutati. "Arvan, et oleme meeskonnana olnud raskustes sellest tehingust üle saamisega. Tean, et minul isiklikult on see nii olnud, kuna ta oli mu väga hea sõber. Olen (selle järgselt) õppinud, et ma ei saa teiste kuttide peale väga loota," rääkis Lucic keset pingelist aastat.

Kommentaarid